Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Петрич

2020 / 2021

Предстоящи събития

пнвтсрчтптсбнд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
„Вечеря с приятели“ 19:00
„Вечеря с приятели“ @ НЧ "Братя Миладинови 1914"
апр. 10 @ 19:00 – 21:00
"Вечеря с приятели" @ НЧ "Братя Миладинови 1914" | Петрич | Благоевград | България
„Вечеря с приятели“ е театрална постановка от Доналд Маргулис Режисьор: Ивайло Христов Сценограф: Марина Янева С: Асен Блатечки, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Кристина Янева В пиесата „Вечеря с приятели“ Доналд Маргулис разказва историята на две Read more...
апр.
10
пт
„Вечеря с приятели“ @ НЧ "Братя Миладинови 1914"
апр. 10 @ 19:00 – 21:00
"Вечеря с приятели" @ НЧ "Братя Миладинови 1914" | Петрич | Благоевград | България

„Вечеря с приятели“ е театрална постановка от Доналд Маргулис
Режисьор: Ивайло Христов
Сценограф: Марина Янева
С: Асен Блатечки, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Кристина Янева

В пиесата „Вечеря с приятели“ Доналд Маргулис разказва историята на две приятелски семейства, които са изправени пред екзистенциалния въпрос: как да продължим живота си, ако ежедневието е надделяло над чувствата?

Разбира се, няма еднозначен отговор. Всеки има право да постъпи както намери за добре. Едни избират ”свободата”, други предпочитат да ”носят кръста”, а трети…тръгват на ”уроци по пиано”. Като се замисли човек, в това има нещо и смешно, и тъжно, каквато е и самата пиеса.

май
14
чт
“БЕЗ ЗАДРЪЖКИ” @ НЧ "Братя Миладинови 1914"
май 14 @ 19:00 – 21:00
“БЕЗ ЗАДРЪЖКИ” @ НЧ "Братя Миладинови 1914" | Петрич | Благоевград | България

ЕДНА КОМЕДИЯТА , КОЯТО ЩЕ ТЕ РАЗПЛАЧЕ ОТ СМЯХ !

Александър КАДИЕВ, Рада КАЙРЯКОВА,Стела ГАНЧЕВА,Борислав Захариев-БОБИ ТУРБОТО и Стефан ПОПОВ ще ни покорят с безупречната си актьорска игра в най-новата постановка на Сатиричен театър „ Алеко Константинов”.

„Лъжата би могла да бъде форма на изкуство. Би могла да бъде инструмент за манипулация и подчинение, би могла да бъде благородна, с цел да се съхранят чувствата на другия, а би могла да бъде и начин на живот. Темата за Лъжата винаги ме е вълнувала, както в театъра, така и в битието ни. В „Без задръжки“ ще я огледаме от всички страни по един ироничен начин, през призмата на испанския драматург Жорди Галсеран, който казва, че няма нищо по-забавно от това да гледаме как другите страдат. Нашето представление, занимаващо се с голямата тема за Лъжата и Измамата в живота на съвременния човек, е комбинация от законите на комедията и естетиката на криминалния жанр film noir. А иначе най-просто казано става въпрос за… един политик, когото събитията така притискат в ъгъла, че той решава да насочи пистолет към главата си и да натисне спусъка. Тогава, обаче внезапно на вратата се позвънява… и влиза Тя.”
-Антон Угринов

окт.
3
сб
Belasitsa Sky Run 2020 @ ПП "Беласица"
окт. 3 @ 07:00 – окт. 4 @ 22:30
Belasitsa Sky Run 2020 @ ПП "Беласица" | Благоевград | България

Belasitsa Sky Run e състезание по планинско бягане, което преминава по билото на една от планините с най-красиви панорами на Балканския полуостров. По време на събитието участниците ще могат да се насладят на гледки към три държави – България, Македония и Гърция и ще зърнат трите най-високи планини на Балканите (Рила, Олимп и Пирин). Две красиви езера (Дойран и Керкини) правят панорамите още по-живописни, а долина на река Струма и китните селца в подножието на планината допълват атмосферата на състезанието, част, от което преминава през вековни кестенови гори – символ на планината Беласица.

През 2020 г. Belasitsa Sky Run отново ще предложи две трасета „дълго“ и „късо“, а на следващия ден в неделя (4 октомври) ще се проведе традиционното и предизвикателно Скоростно изкачване на вр. Конгур.

Маршрутът на дългото трасе на Belasitsa Sky Run ще бъде с дължина 67,4 км и общо изкачване 2810 метра. Стартът и фнала ще бъдат в гр. Петрич,
Стартът на Belasitsa Sky Run Short ще бъде в с. Самуилово. Общата дължина на трасето е 32,9 км, а общото изкачване е 1950 метра, афиналът на състезанието е в гр. Петрич

За участие в състезанието можете да се регистрирате на  http://active-belasitsa.com/bg/events.
Там ще намерите и допълнителна информация за трасетата и условията за участие.
Регистрацията ще затвори на 15 септември 2020.

Pin It on Pinterest