Забавления в Петрич

Изживяване отвъд очакването

Хобита и свободно време

В свободното време в Петрич можете да се насладите на разнообразни забавления и изживявания. Местните кафенета и ресторанти предлагат уютна обстановка и вкусни ястия, подходящи за приятни срещи с приятели или семейство. За ценителите на изкуството и културата, градът предлага галерии и изложби, където можете да се запознаете с творчеството на местни и известни художници. Също така, има много паркове и зелени площи, които са подходящи за спокойни разходки или пикник сред природата.

  • Кино Петрич
  • Бар-басейн "Амиго"
  • Paint & Sip - Fanimal Canvas Painting
  • Playstation club "Do it"
  • Музей за ретро автомобили "Златен Рожен"
  • Арт Кафе "Dedikate"
  • Център за подкрепа и личностно развитие - Общински детски комплекс Петрич

Билярд

Основите на Спортен Клуб по Билярд „Бо&Бо” бяха положени през 2012 година, когато бе създадена сравнително малка база, състояща се от две билярдни маси. Основатели на клуба са Георги Божков и София Божкова, а името идва от фамилиите им и по-конкретно “Бо&Бо”.

През 2017 година клуба е избран за домакин на Балканския център по Билярд от Европейската Федерация „EEBC” и същата година се премества в ново, голямо помещение с 10 билярдни маси от най-високо ниво, като всички те са оборудвани и за онлайн излъчване.

След многобройните успехи, през 2018 година „EEBC” избира председателят на клуба Георги Божков за неин Представител в България и е поканен за Член на Управителния съвет на Федерацията. Лятото на 2019 година бива избран за Председател на Българската Билярдна Федерация, а по-късно същата година и за Генерален Секретар на „Internation Billiard Academy“.

Днес при тях освен да се забавлявате като поиграте билярд било то чисто любителски или професионално, може да се насладите на разнообразно обедно меню, както и на различни специалитети и вариация от напитки, които предлагат.

Тел. номер: 088 540 4035

Посетете сайта

Риболов

Къмпинг комплекс Язовир "Валтата" е страхотно кътче в село Самуилово и разполага с леглова база от 25 места. Намира се на 11 километра от град Петрич или на 15 минути с автомобил. Предлага се настаняване във вила за 8 души и няколко бунгала. Всяко бунгало разполага със самостоятелен санитарен възел, климатик и телевизор. На територията на комплекса има безплатен Wi Fi, открит басейн, кафе-бар и ресторант. А най-атрактивната част за любителите на риболова и самия язовир, който крие в дълбините си чудни рибни богатства. Посетете ги!

Тел. номер: 089 960 6227

Вижте на картата

Петрич

Открийте красотата и богатството на Петрич - градът на историята, културата и природата.

Изживейте миналото, преоткрийте бъдещето - гарантирани впечатления, незабравими моменти!

Връзки
Контакти

ул. „Цар Борис III” № 24

087 911 9840

tic@oapetrich.bg

© 2024 VisitPetrich. All Rights Reserved | Created by Сиско Груп